Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за андроид навигация (159)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря ви за отговорите. Грешките изчезнаха от самосебе си и вече два дена не са се появявали никакви. Имам обаче следния проблем с камерата: когато преключвам от задна скорост, образа от камерата на дисплея не се маха и единственото решение е да изключа двигателя и пак да го запаля. Какво не са направили от МАК-06 (които впрочем не бих препоръчал - освен всичко друго, забелязах, че имам драскотини по таблото след тяхната интервенция) като хората според вас?

Comment

Първоначално публикувано от yavoni Покажи съобщение
      Благодаря ви за отговорите. Грешките изчезнаха от самосебе си и вече два дена не са се появявали никакви. Имам обаче следния проблем с камерата: когато преключвам от задна скорост, образа от камерата на дисплея не се маха и единственото решение е да изключа двигателя и пак да го запаля. Какво не са направили от МАК-06 (които впрочем не бих препоръчал - освен всичко друго, забелязах, че имам драскотини по таблото след тяхната интервенция) като хората според вас?
      Потърси някой да прегледа как е закачена камерата. Едва ли проблема е в навигацията. А като гледам какви проблеми са ти създали с това инсталиране, нищо чудно да са закачили камерата по някой "гениален" начин ....
      Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

Оправиха проблемите като рекламация. Сега не дава грешки и камерата работи както трябва.

Comment

Колеги при вас радиото губи ли станцията постоянно. Онзи ден във Варна постоянно губеше станция и почва да търси на ново. И не само там навсякъде е така. Дали че е много чувствително.

Comment

На работа ми докараха един Hilux с такава андройска навигация. Хубаво свири наистина ама постоянно някви грешки излизат google app отказа да работи и т.н. Уш ново пък ..... Иначе има интересни екстри и добра картина
            Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

Първоначално публикувано от vladimir Покажи съобщение
              Колеги при вас радиото губи ли станцията постоянно. Онзи ден във Варна постоянно губеше станция и почва да търси на ново. И не само там навсякъде е така. Дали че е много чувствително.
              Бе май нещо са си слаби по принцип. Какви ли не антени слагах и накрая поръчах оригинална, да видя пък с нея какво ще бъде. Изляза ли от града и почва да се чуди и търси нови станции.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

На някой говори ли му нещо TDA7388 и TDA7850 по отношeние на аудио чипчетата? : )
                Last edited by DMS; d.m.y г., 21:54.

Comment

Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                  На някой говори ли му нещо TDA7388 и TDA7850 по отношeние на аудио чипчетата? : )
                  Обясни го де, не всички сме запознати и дали има някакво решение

Comment

Първоначално публикувано от vladimir Покажи съобщение
                    Обясни го де, не всички сме запознати и дали има някакво решение

TDA7388 прави по 26W на канал.

TDA7850 прави по 30.

За разлика от първата, която е с 4 омови изходи, втората допуска и 2 омови товари, при което изходната мощност става 55W на канал.

Но това няма никаква връзка с проблема, който си описал по-горе.
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:32.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Няма връзка, извинявам се. Просто забелязах че масово на китайски навигации с андроид и аудио чип TDA7388 се поставя/заменя TDA7850. Разликата дори на видео клиповете е осезаема. Интересно това дали има значение, когато колата е с Bose система.

https://www.youtube.com/watch?v=hvprmwziCzk

Comment

• Към всички, купили си Андроид навигации. На някой да му се показва на дисплея външна температура, отворена врата или управление на климатика? Виждал съм в нета на такава навигация на брера да се индикират, но е ясно че е от модула за управление на бутоните от волана, та някой да има такъв?

Comment

• Първоначално публикувано от GAlt Покажи съобщение
                          Към всички, купили си Андроид навигации. На някой да му се показва на дисплея външна температура, отворена врата или управление на климатика? Виждал съм в нета на такава навигация на брера да се индикират, но е ясно че е от модула за управление на бутоните от волана, та някой да има такъв?
                          Конкретно за тези които обсъждаме в темата, не съм виждал подобни екстри. Може ли да споделиш клипа?
                          А като имам предвид, че все пак от време на време забиват или лагват, честно казано не бих искал да ми се месят в управлението на климатика и нещо друго. Напоследък за доста коли са модерни някакви 13-15 инчови подобия на панелите на Тесла S, през които се управлява климатик и прочие прибори които се премахват за да се постави този "телевизор" в гонзолата....лично аз не бих го пробвал Анунимен китайски хардуер с Андроид - ОК за аудио, видео и навигация, но повече не
                          Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

• Първоначално публикувано от marin_mv Покажи съобщение
                            Конкретно за тези които обсъждаме в темата, не съм виждал подобни екстри. Може ли да споделиш клипа?
                            А като имам предвид, че все пак от време на време забиват или лагват, честно казано не бих искал да ми се месят в управлението на климатика и нещо друго. Напоследък за доста коли са модерни някакви 13-15 инчови подобия на панелите на Тесла S, през които се управлява климатик и прочие прибори които се премахват за да се постави този "телевизор" в гонзолата....лично аз не бих го пробвал Анунимен китайски хардуер с Андроид - ОК за аудио, видео и навигация, но повече не
                            Абсолютно си прав, аз също не бих искал да ми се меси андроида, ще е голямо мазало. Идеята тук е, че само индикира, но не можеш да я управляваш. Иначе ето това е клипа:

https://www.youtube.com/watch?v=h3N7NDBWbBE

Comment

• Здравейте,
                              Имам въпрос към хората който са си купили тази навигация https://tinyurl.com/yca9bdbv
                              Има ли playstore и дали може да се изтеглят приложения като Spotify, Google Maps и подобни
                              Alfa Romeo 159 2.4 Q4

Comment

• Щом е с андроид винаги може да се инсталират приложения.

Иначе внимавайте с тея андроид навигации, че скоро видях една, която на пръв поглед изглеждаше ОК, но отзад, където трябваше да е алуминиевия радиатор на стъпалото имаше... пластмасова имитация.
                                И естествено звука беше като на VEF на батерии
                                156 2.0TS

Comment

Working...
                                X